Bröllopssagor

Jag är svag för bröllopsfotografering. Det är fantastiskt att få vara med på en så stor dag i ett par människors liv. En dag som är så fylld av kärlek, möten och oberäkneligt väder. När jag reflekterar över alla bröllop som jag varit en del utav så känner jag värme. Jag hoppas du som läsare också får en varm känsla av nedan favoriter.

18juni-219.jpg

cicciahmansv-106.jpg

monikaandreas-276.jpg

 

RM-137.jpg

lm-49.jpg

mc-26.jpg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s