På blodigt allvar

När jag fick fotouppdraget av samhällsprojektet ”På blodigt allvar” fick jag lite att tänka på. Hur ska man visa på stillbilder hur mens känns? Alla tjejer har förmodligen ett eget svar på den frågan. För vissa påverkar mens ingenting men för vissa förändras livet efter den där första mensen i tonåren, fyllt med smärta och frustration. Det är viktigt att pratat om det, mens är inte farligt utan helt naturligt. Projektet ska hjälpa till att öka kunskapen om mens och även hjälpa tjejer att få hjälp, mycket bra initiativ! Nedan ser nu några bilder från våra sessioner, så känns mens.

mens-70.jpg

mens-120.jpg

mens-54.jpg

mens-105.jpg

mens-111.jpg

mens-147.jpg

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s